Σκέψεις Σάντος για Νίνη

20:37 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ψάχνεται ο Φερνάντο Σάντος. Στην προπόνηση της Τετάρτης λοιπόν ο ομοσπονδιακός προπονητής δοκίμασε αρκετά πράγματα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Γερμανία. Συγκεκριμένα στο δίτερμα ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε κάτι διαφορετικό σε σχέση με χθες, όταν έπαιξε ο «Σάλπι» στα δεξιά και ο Γκέκας στην κορυφή της επίθεσης. Συγκεκριμένα έβαλε τον Νίνη στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Σαλπιγγίδη και ο τελευταίος πήγε σε θέση σέντερ φορ αντί του Φάνη Γκέκα Απο εκεί και πέρα, φαίνεται να «κλειδώνει» η συμμετοχή

του Γρηγόρη Μάκου στο βασικό σχήμα κόντρα στα «Πάντσερ», αφού ο μέσος της ΑΕΚ θα είναι μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Κώστα Κατσουράνη λίγο μπροστά τους. Η άμυνα θα είναι απαράλλακτη, με Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο σαν στόπερ, αλλά και τους Βασίλη Τοροσίδη και Γιώργο Τζαβέλλα στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, με τον Μιχάλη Σηφάκη στο τέρμα.

Την άλλη ομάδα στην προπόνηση, που ήταν παραταγμένη σε 4-4-2, αποτελούσαν οι Χολέμπας (τιμωρημένος) και Μανιάτογλου (ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος) στα άκρα της άμυνας, με τους Μαλεζά και Φωτάκη σαν στόπερ, οι Καραγκούνης και Λυμπερόπουλος ως κεντρικά χαφ με τους Φορτούνη και Φετφατζίδη στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Γκέκα και Μήτρογλου. Να σημειωσουμε πως η προπόνηση ήταν διάρκειας 75 λεπτών, ενώ το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικά στο Γκντανσκ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου. Η Εθνική θα έχει στο πλευρό της κάτι παραπάνω από 4.000 φιλάθλους κόντρα στα «Πάντσερ» αφού ελάχιστα εισιτήρια από αυτά που εξασφάλισε η ΕΠΟ έχουν μείνει αδιάθετα. Οι Γερμανοί θα είναι λίγο περισσότεροι από 15.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα