Σκέψεις για τον επόμενο στόχο

15:07 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ιθύνοντες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ως στόχο να κλείσει το θέμα του ρόστερ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να ξεκινήσει η Ένωση την προετοιμασία της, στις 20 Αυγούστου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο κεφάλι της. Διοίκηση και προπονητής βρίσκονται συνεχώς σε επαφή για να βρουν τον επόμενο μεταγραφικό στόχο. Αυτός θα είναι παίκτης που θα έχει εμπειρία και θα αγωνίζεται στην θέση του ακραίου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας παίκτης

που θα αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η διάθεση των κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης με τους ιθύνοντες της Ένωσης να περιμένουν την στήριξη του κόσμου τους, ώστε να δώσουν έναυσμα στην ομάδα και να καταφέρει να φέρει ακόμα και την άνοδο από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Να τονίσουμε πως τα συγκεκριμένα κουπόνια τιμώνται στην τιμή των 25 ευρώ και ισχύουν για όλους τους αγώνες της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν σκεφτεί πολλούς τρόπους για να προωθήσουν ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη κίνηση. Αρκετά πιθανό λοιπόν είναι να βραβευτεί κάποιο συγκεκριμένο νούμερο των κουπονιών ή κάποιος από τους οπαδούς να βρεθεί δίπλα στην ομάδα σε κάποιους από τους εντός έδρας αγώνες. Όλα αυτά ακόμα βρίσκονται υπό επεξεργασία και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν υπάρξει διευκρινήσεις.

Τέλος να σημειώσουμε πως και οι οπαδοί της επαρχίας θα μπορούν να προμηθεύονται τα συγκεκριμένα κουπόνια έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους της ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Τσάπο μετά τις 15:00 στο 6987771578.

Keywords
Τυχαία Θέματα