Σιμεόνε: Καλά έκανε ο Μουρίνιο και έπαιξε έτσι

08:19 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Τσέλσι με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τον Ντιέγκο Σιμεόνε να υποστηρίζει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο καλά έκανε και παρέταξε την ομάδα του τόσο αμυντικά.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αργεντινός τεχνικός σημείωσε πως η πρόκριση είναι ανοικτή αφού "καμία ομάδα δεν πήρε προβάδισμα, έγινε ένας τυπικός ημιτελικός, αρκετά δύσκολος. Η προσέγγιση του αγώνα ήταν διαφορετική για τις δυο ομάδες, εμείς ψάξαμε αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το

γκολ της νίκης".
Για την τακτική του Μουρίνιο, ο Σιμεόνε δήλωσε: "Ο κάθε τεχνικός βλέπει τι παίκτες έχει και καταστρώνει το πλάνο που τον βολεύει. Αφού η Τσέλσι πήρε αυτό που ήθελε, καλά έκανε ο προπονητής της και έπαιξε έτσι".
Σε ερώτηση γιατί ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα τον Ντιέγκο και όχι τον Βίγια, ο Σιμεόνε απάντησε πως "ήθελα ακόμα έναν παίκτη στον άξονα" ενώ για την ρεβάνς του Λονδίνου είπε: "Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με ένταση, όπου όλοι θα δίνουν την δική τους μάχη για πρόκριση στον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα