Σιμεόνε: «Έχω συμβόλαιο με την Ατλέτικο»

22:11 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι δύο πολύ μεγάλοι αντίπαλοι και έτσι η ομάδα του δεν πρέπει να θεωρήσει ότι έχει ήδη καπαρώσει τον τίτλο.

Επίσης απάντησε στο ενδεχόμενο αποχώρησής του το καλοκαίρι από τους «ροχιμπλάνκος», δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που έχει μαζί τους.

«Πίσω μας βρίσκονται δύο μεγάλοι αντίπαλοι που δύσκολα θα έχουν απώλειες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για την Βαλένθια: «Η Βαλένθια

έπαιξε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της, όπως ακριβώς το περίμενα. Γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά. Εμείς δεν αρχίσαμε τόσο δυνατά, ωστόσο ανεβάσαμε σταδιακά την απόδοσή μας και στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ».

Οσο για τη συνέχεια, ο Σιμεόνε είπε: «Από αύριο σκεφτόμαστε πλέον το Champions League. H Τσέλσι διαθέτει μια σπουδαία ομάδα, η οποία σήμερα ξεκούρασε τους μισούς από τους βασικούς της και πάλι κατάφερε να κερδίσει με 2-0 μέσα στην έδρα της Λίβερπουλ. Θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα την Τετάρτη».

Επίσης, αποθέωσε τον σκόρερ Ραούλ Γκαρσία: «Ο Γκαρσία αποτελεί παράδειγμα προσπάθειας, δουλειάς και αγάπης προς την ομάδα. Όλα αυτά που κάνει τη φετινή σεζόν δεν είναι σύμπτωση, αλλά έχουν αιτιολογία».

Τέλος, ερωτηθείς στο αν υπάρχει πιθανότητα το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος», ο Σιμεόνε ξεκαθάρισε: «Έχω υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα και προς το παρόν είμαι μια χαρά εδώ πέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα