Σούπερ ανατροπή με Σκέμπρι

20:04 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΕΪ ΟΦ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ Κουκλία-Νέα Σαλαμίνα: 1-4
(Βέσλεμ 38'-Μένγολο 1', Λεόν 51' πεν., Βατής 58', Τζούρτζουριτς 70')

Η Νέα Σαλαμίνα πέρασε με τεσσάρα από το "Παφιακό" αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως παρά την έλλειψη στόχων αγωνίζεται κάθε φορά για τη νίκη. Μενγκόλο (2'), Λεόν (50' πεν.), Βαττής (57') και Τζούρτσουριτς (70') οι σκόρερς για τους "ερυθρόλευκους", ισοφάρισε προσωρινά ο Βέσλεμ (38').

ΑΕΚ-Άρης

Λ.: 1-1
(Παύλου 74' πεν.-Γιουσέφ 14')

Με το τελικό 1-1 να αφήνει μην αφήνει ικανοποιημένο τον Άρη καθώς η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία ολοκληρώθηκε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την περιοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή σε γκολ. Άνοιξε το σκορ ο Γιούσεφ στο 14', ισοφάρισε με πέναλτι στο 75' ο Παύλου. Αποβλήθηκε ο Καταλά στο 81'.

Δόξα Κ.-Εθνικός Α.: 1-0
(Βιλέλα 72')

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι ποιοτικά με λιγοστές φάσεις η Δόξα κατάφερε να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη, πρώτη μετά από τις 2 Φεβρουαρίου (!) με το γκολ του Βιλέλα απέναντι στον Εθνικό και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Δοκάρι στο 93' για την ομάδα της Άχνας!

Ομόνοια-Απόλλων Λ.: 2-1
(Σκέμπρι 78', 86'-Γκουϊέ 36')

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ομόνοια στο ΓΣΠ επί του Απόλλωνα και μάλιστα με ανατροπή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέ Σκέμπρι και έμεινε ζωντανή στο κηνύγι της 4η θέσης βάζοντας τρικλοποδιά στην ομάδα της Λεμεσού. Καλός για 75 λεπτά ο Απόλλωνας όμως στο τέλος τον τιμώρησε ο Σκέμπρι κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τον ΑΠΟΕΛ και την 2η θέση. Ο Γκιέ άνοιξε το σκορ ενώ ο Σκέμπρι με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα