«Σημαντικό το ντεμπούτο του Μουν»

21:54 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Θετικό χαρακτήρισε το ντεμπούτο του Τζαμάριο Μουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηλυσιακό. «Για μία ακόμα φορά φάνηκε πως η προσέγγιση του παιχνιδιού που κάναμε ήταν απολύτως λάθος. Είναι μία σύμπτωση που επαναλαμβάνεται άρα δεν είναι πλέον σύμπτωση. Τα παιδιά είχαν ένα δωδεκάωρο ταξίδι το Σάββατο, είχαμε και πολλές μεταβολές στο ρόστερ και μπήκαμε χαλαροί. Ο Ηλυσιακός, έχοντας δύο πολύ έμπειρους γκαρντ τον Καυκή και τον Χατζή «διάβασε» το ματς και μας πίεσε. Αναγκαστήκαμε να τα δώσουμε όλα για 25 λεπτά με πίεση στην άμυνα και περισσότερη ενέργεια.

Έτσι θα είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς καθώς όλες οι ομάδες θα παίζουν εδώ για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μιλώντας για τον Μουν, επεσήμανε:

«Ήταν τα πρώτο παιχνίδι όλων των εποχών στην Ευρώπη για τον Μουν. Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και είναι σημαντικό ότι έπαιξε έτσι έχοντας να κάνε προπόνηση τρεις μέρες. Στρέφουμε τη προσοχή στο πολύ κρίσιμο ματς με τη Μάλαγα».

Τέλος, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε για τον Έισι Λο και το ενδεχόμενο ταυτόχρονης παρουσίας των Πέτγουεϊ και Μουν στη δωδεκάδα του πρωταθλήματος: «Είναι καθαρά ιατρικό θέμα. Αν δεν χτύπαγε ο Έισι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε αλλαγές. Ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πέρυσι και εξαιρετικός για τη διατήρηση του κορμού. Εύχομαι να γίνει άμεσα καλά για τον ίδιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για την απόφασή του. Τώρα σε ότι αφορά τα «4αρια» μας, δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί δεν θέλω να χάσουμε τη συγκέντρωση μας Ο Μπρεντ στη Βιτόρια μας πρόσφερε αυτό που μας έλλειπε και νικήσαμε. Δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο τέλος. Δυστυχώς έχουμ δύο ομάδες στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Θα βαδίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και βλέπουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα