Δεν το κουνάει η Τσάβι

20:52 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 33χρονος άσος υπέγραψε τον προηγούμενο Ιανουάριο με την Μπαρτσελόνα επέκταση συμβολαίου, η οποία θα τον κρατήσει στην Καταλονία μέχρι το 2016, ωστόσο κατά τη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το όνομά του συνδέθηκε με πιθανή μεταγραφή του στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς της Αμερικής, καθώς και σε σύλλογο του Κατάρ.
Ωστόσο, ο Ισπανός διεθνής υπογράμμισε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία έχει περάσει όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα, δηλώνοντας ότι έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στο σύλλογο.
«Δεν πρόκειται να πάω ούτε στο Κατάρ ούτε στη

Νέα Υόρκη, θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τη Μπαρτσελόνα. Παραμένω εδώ και νιώθω σημαντικός και χρήσιμος. Το όνειρό μου και ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι για χρόνια ακόμα στη Μπάρτσα».
Ο Τσάβι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην κυριακάτικη(26/1) νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάλαγα, καθώς πρόσφατα συμπλήρωσε 700 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» και τιμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα γι'αυτό του το επίτευγμα. Κατά τη διάρκεια της 16ετίας του στην πρώτη ομάδα, έχει κατακτήσει τα πάντα με το σύλλογο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο
«Βρίσκομαι εδώ πολλά χρόνια. Υπάρχουν πολλές αναμνήσεις και έχουμε κερδίσει πολλούς τίτλους με αυτή τη γενιά ποδοσφαιριστών. Αρκεί να κοιτάξει κανείς πίσω και θα καταλάβει ότι έχουμε περάσει τα καλύτερά μας χρόνια εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα