Σίγουρος για πρόκριση στο Champions League o Τζιόλης

22:08 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Champions League εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης εκφράζοντας μάλιστα την απόψή του για τις πιθανότητες του "δικεφάλου" να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το παιχνίδι: "Ηταν ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Υπάρχει μεγάλη κόπωση, σήμερα έτυχε και χάσαμε. Στα άλλα ματς ήμασταν καλύτεροι από πλευράς δυνάμεων. σήμερα πιστεύω ότι αυτή ήταν

η διαφορά. Ημασταν κουρασμένοι, όμως είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε αλλά χάσαμε. Οχι ότι αυτό έχει σημασία, σημασία έχει να δεθούμε σαν ομάδα".
Για την καλή κυκλοφορία: "Οταν πας να πρωταγωνιστήσεις πρέπει να έχεις κατοχή και κυκλοφορία. Γινόμαστε καλύτεροι με την πάροδο του χρόνου, είμαστε ακόμα σε περίοδο προπονήσεων".
Για την προετοιμασία: "Αυτές τις μέρες βγαίνει η κόπωση στους παίκτες, είναι αρκετά δυνατή προετοιμασία, όπως είναι λογικό να είναι μια προετοιμασία".
Για το αυριανό φιλικό με την Πάσινγκ: "Δεν ξέρω τι θα δούμε αύριο, είναι άλλο ένα ματς. Στόχος είναι να είμαστε πιο φρέσκοι και πιο καλοί στο επόμενο διάστημα. Ακόμα δεν χουμε δεθεί σαν ομάδα, θα δούμε τα αρνητικά και τα θετικά στο μέλλον".
Για το τι θα δούμε από τον ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν: "Θα δούμε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, με πολύ θέληση. Πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά καλοί για να διεκδικήσουμε τον τίτλο".
Για την ευρωπαϊκή παρουσία: "Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για μας, έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι θα είναι βατός ο αντίπαλος. Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και νομίζω ότι θα προκριθούμε".
Για τον εαυτό του: "Εχω αρκετά γνώριμα άτομα εδώ, είμαι σε οικείο περιβάλλον, έχω μπει στο κλίμα. Σωματικά και παικτικά δεν είμαι έτοιμος, όπως άλλωστε όλοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα