Σίγκουρντσον: Δεν έχει κριθεί τίποτα

22:42 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι δύο ομάδες συγκρούονται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» το απόγευμα (18:00) της ερχόμενης Κυριακής (3/3) με τους «Spurs» να βρίσκονται μετά από 27 αγωνιστικές στην 3η θέση της βαθμολογίας και το +4 από την μεγάλη τους αντίπαλο.
Και μπορεί σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας να αποκτά σαφές προβάδισμα στη «μάχη» μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Σίγκουρντσον μοιάζει να μην... βιάζεται!
«Σίγουρα το παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλο. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη αν θέλουμε να παραμείνουμε

στη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά και ακόμα και σε περίπτωση νίκης τίποτα δεν θα έχει τελειώσει» ανέφερε αρχικά ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός.
«Σίγουρα ο στόχος μας είναι μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Αυτό θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μετά θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε» κατέληξε ο 23χρονος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα