Σφαλιάρα για Βαλένθια

21:56 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Πρεμιέρα-εφιάλτης για τη Βαλένθια

Οι "νυχτερίδες" έμεινα μόλις στο 11ο λεπτό με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Ραμί. Η Σουόνσι μόλις τρία λεπτά εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα με τον Μπόνι να κάνει το 1-0. Στο 58' ο Μιτσού πέτυχε το δεύτερο γκολ των Ουαλών

και μόλις τέσσερα λεπτά ήρθε το 0-3 με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ντε Γκουζμάν

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαϊτά, Ραμί, Μπαραγκάν, Ματιέ, Φεγκουλί (61'Παμπόν), Μπανέγα, Φουέγκο, Γκουαρδάδο, Κάναλες (67'Μπερνάτ), Καρτάμπια (14'Ρικάρντο Κόστα), Πόστιγκα.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Αμάτ, Τσίκο, Τιεντάλι, Ράνγκελ (55'Ντέιβιτς), Ντε Γκουζμάν, Κάνιας, Ποθουέλο, Μίτσου (76'Σέλβι), Μπονί, Ντάιερ (65'Λαμά).

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ- ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: AFG Arena

Με το δεξί μπήκε στους ομίλους η Σεντ Γκάλεν η οποία επικράτησε με 2-0 της Κούμπαν. Μοιρασμένο το ματς στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 56' με τον Καράνοβιτς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ της Κούμπαν. Ο επιθετικός της Σεντ Γκάλεν "χτύπησε" και είκοσι λεπτά μετά σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Καμπορέ της Κούμπαν.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: Λοπάρ, Μονταντόν, Μπεσλέ, Βίτκιεβιτς (82'Βούτχριτς), Μουτς, Μάρτιτς, Μάτις, Λενιάνι, Γιανιάτοβιτς, Ροντρίγκεζ (73'Νούσι), Καράνοβιτς (86'Κεϊτά).

ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελένοφ, Σαντάο, Ντίλμπερτ, Κοζλόφ, Μπουγκάεφ, Τσοράεφ (69'Μελγκαρέχο), Καμπορέ, Ραμπιού, Ποπόφ (63'Μπαλντέ), Σισέ, Μπουκούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα