Ξεκίνημα με διπλό για Ρουμπίν

21:56 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 0-0
Γήπεδο: Γιαν Μπρεϊντελστάντιον

Στο 0-0 κόλλησαν Ζούλτε Βάρεγκεμ και Γουίγκαν σε ένα ματς με αρκετές φάσεις.

Στο 5ο λεπτό, το σουτ του ΜακΚάρθουρ σταμάτησε στο δοκάρι της Ζούλτε, ενώ στο 36' ο ΜακΚλίν προσπάθησε να διώξει από την περιοχή του κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.

Στο 51' μετά από σέντρα του Αζάρ η μπάλα έφυγε απ' τον Κάρσον, αλλά στη συνέχεια, η κεφαλιά του Χαμπιμπού, πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Σότον, δύο λεπτά μετά. Στο 87' η Ζούλτε ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σότον,

μετά από σουτ του Νέσενς.

ΖΟΥΛΤΕ: Μποσού, Ντε Φο, Ντουπλούς, Ντ'Αν, Κουμς, Αζάρ, Σκούλασον, Κοντέ, Μαλαντά, Χαμπιμπού (73' Κάσερες), Νέσενς.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάρσον, Κρέινεϊ, Σότον, Μπόις, Περτς, ΜακΚάν, Γκόμες (65' Γουότσον), ΜακΜάναμαν (65' Φόρτσιουν), ΜακΆρθουρ, Πάουελ (83' Ντίκο), ΜακΚλίν.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ- ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: 2-5
Γήπεδο: Λιούντσκι

Με σημαντικό διπλό ξεκίνησε η Ρουμπιν Καζάν, που επικράτησε με 5-2 της Μάριμπορ.

Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 23ο λεπτό ο Καραντενίζ μετά από ασίστ του Μαβινγκά, έκανε το 1-0, ενώ στο 27' ο Μαρκάνο πετάχτηκε στο 2ο δοκάρι μετά από κόρνερ και έκανε το 2-0. Η Μάριμπορ αντέδρασε και μείωσε στ 35ο λεπτό, με όμορφο σουτ του Μίλετς.

Οι Ρώσοι πέτυχαν και 3ο γκολ στο 69ο λεπτό με σουτ του Ερεμένκο, αλά στο 73' ο Φάγιτς μείωσε εκ νέου σε 3-2 στο 73ο λεπτό. Ωστόσο οι Ροντόν και Ριαζάντσεφ με γκολ στο 90' και στο 90+5' έκαναν το τελικό 5-2.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Μέζατς, Ραΐσεβιτς, Άργκους (44' Τραϊκόφσκι), Φιλίποβιτς, Μίλετς, Τσβιγιάνοβιτς (76' Κρνιτς), Μερτέλι, Μεντί (64' Φάγιτς), Ταβάρες, Μποχάρ.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Κουσμίν, Μαβινγκά, Μαρκάνο, Νάβας, Ριαζάντσεφ, Μουμπάρακ (63' Ερεμένκο), Καραντενίζ, Νάτσο, Μ'Βιλά, Ροντόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα