Καπέλο: Ζήτησε συγγνώμη ο Ρούνεϊ

11:35 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο, ο Γουέιν Ρούνεϊ κλώτσησε εν ψυχρώ τον Μίοντραγκ Τζούντοβιτς με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του Βόλφγκανγκ Σταρκ με τον Φάμπιο Καπέλο να αποκαλύπτει πως στα αποδυτήρια ο Άγγλος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη.

Η ενέργεια του Ρούνεϊ ήταν αποτέλεσμα της κακής ψυχολογίας του Άγγλου επιθετικού μετά τα τελευταία γεγονότα με την σύλληψη του πατέρα του και του θείου του για παράνομο τζόγο. Σε δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 2-2 ο Φάμπιο

Καπέλο τόνισε: "Έκανε ένα χαζό λάθος και ζήτησε συγγνώμη. Είναι κόκκινη κάρτα, δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό. Είναι πραγματικά ένας πολύτιμος παίκτης με πολλή εμπειρία, και έχει παίξει σε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αλλά έκανε ένα χαζό λάθος. Έχω δει παίκτες σαν και αυτόν να αντιδρούν αναλόγως. Δεν μπορείς να καταλάβεις τον λόγο. Ο Ρούνεϊ κλώτσησε τον αντίπαλο. Τώρα δεν θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης γιατί θα είναι τιμωρημένος. Δεν ήταν χαρούμενος γιατί μερικές φορές έχασε το κοντρόλ της μπάλας και έκανε λάθος πάσες. Για αυτό το λόγο, πιστεύω πως αντέδρασε. Η αντίδραση του ήταν να κλοτσήσει τον αντίπαλο. Δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι του Ρούνεϊ όταν παίζει. Μπορώ να μιλήσω πριν, μπορώ να τον αντικαταστήσω, να βρίσκω διαφορετικές λύσεις αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένα πράγματα συμβαίνουν στην διάρκεια του αγώνα. Και δεν εννοώ μόνο στον Ρούνεϊ".

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαυροβουνίου, Μπράνκο Μπρνόβιτς δήλωσε για την αποβολή του Ρούνεϊ: "Διάβασα στις εφημερίδες ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα στην Αγγλία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα αγωνιστεί καθώς τέτοια θέματα είναι σοβαρά και δεν είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα