Σερ Άλεξ: Θα είναι κλειστό παιχνίδι

08:21 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να περιμένει ένα "κλειστό" παιχνίδι το οποίο δεν θα έχει σχέση με το παιχνίδι στο "Ολντ Τράφορντ" εκεί που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει με 3-1.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε: "Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Θα μπορούσε να λήξει 20-18. Δεν πιστεύω πως θα συμβεί κάτι αντίστοιχο την Κυριακή. Θα είναι πολύ πιο κλειστό παιχνίδι. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Στα τελευταία επτά χρόνια έχουν υπάρξει πολλές

συναρπαστικές μάχες με την Τσέλσι".

Παράλληλα, ο Φέργκιουσον θέλησε να στηρίξει τον προπονητή της Τσέλσι, Άντρε Βίλας Μπόας για την κριτική που δέχεται λέγοντας: "Ο προπονητής έχει φέρει δυο ή τρεις διαφορετικούς παίκτες και παρατήρησα όταν παίξαμε στον πρώτο γύρο πως υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όταν ένας νέος προπονητής παίρνει την θέση ενός επιτυχημένου τεχνικού όπως ο Κάρλο Αντσελότι, οι αλλαγές ίσως να θέλουν χρόνο. Ο καθένας έχει διαφορετική φιλοσοφία και διαφορετικούς τρόπους για να κάνει πράγματα. Αυτό βλέπουμε στην Τσέλσι αυτή την στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα