Σερ Άλεξ: Μας δυσκόλεψαν πολύ

13:25 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος σημείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας της Οτελούλ με 2-0 με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Ρουμανίας δυσκόλεψε αρκετά την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Πιστεύω πως σε πολλά από τα εκτός έδρας παιχνίδια σαν και αυτό πρέπει να δουλέψεις πολύ για την νίκη. Δεν ήταν εύκολο και μας δυσκόλεψαν πολύ αλλά είχαμε την κατοχή και δείξαμε πως είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήμουν ικανοποιημένος

με το αποτέλεσμα, ήταν μια μακρά νύχτα και έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και να δουλέψουμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε ενώ η εμφάνιση του Νάνι ήταν εξαιρετική. Επιπλέον, ο Ρούνεϊ ξεκίνησε να μπαίνει στο κλίμα του παιχνιδιού ενώ και ο Άντερσον ήταν πολύ καλός".

Για την εξέλιξη του ομίλου, ο Φέργκιουσον δήλωσε: "Κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό, όπως είχα πει και πριν από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια με την Οτελούλ. Προφανώς τώρα η Βασιλεία θα πρέπει να κερδίσει στην έδρα της Μπενφίκα και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας στο Ολντ Τράφορντ, ελπίζοντας πως θα νικήσουμε και θα φτάσουμε τους 8 βαθμούς. Όπως έχω ξαναπεί με 10 βαθμούς προκρίνεσαι".

Όσο για την αποβολή του Νεμάνια Βίντιτς, ο Φέργκιουσον σχολίασε: "Ύψωσε ψηλά το πόδι και με βάση την ερμηνεία που δίνουν οι διαιτητές, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, μπορώ να καταλάβω γιατί έδειξε κόκκινη κάρτα. Όσο για έφεση, δεν πιστεύω πως μπορείς να κερδίσεις σε τέτοιες περιπτώσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα