Σερ Άλεξ: Είναι επιτυχία που έληξε 2-2

11:17 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολντ Τράφορντ", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 2-0 της Τσέλσι αλλά η ομάδα του Λονδίνου έφτασε στην ισοφάριση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μην διστάζει να υποστηρίξει πως το τελικό 2-2 συνιστά επιτυχία για την ομάδα του.

Μετά το τέλος του προημιτελικού για το Κύπελλο Αγγλίας, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Σήμερα σταθήκαμε τυχεροί. Για μεγάλα διαστήματα αναγκαστήκαμε να τρέχουμε πίσω από τους παίκτες της Τσέλσι χωρίς αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς. Αν και προηγηθήκαμε με δυο γκολ

διαφορά, εκτιμώ πως αποτελεί επιτυχία για εμάς το γεγονός πως το ματς έληξε ισόπαλο".
Σε ερώτηση αν έπαιξε ρόλο και η κούραση των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φέργκιουσον απάντησε: "Τα παιδιά αισθάνονταν κουρασμένα από την υπερπροσπάθεια της περασμένης Τρίτης, όταν αντιμετώπισαν μια σπουδαία ομάδα. Για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να έχω πολλά παράπονα από την σημερινή εμφάνιση τους".
Για την ρεβάνς στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Σκωτσέζος τεχνικός δήλωσε: "Από την στιγμή που δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις πέρα του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στον επαναληπτικό. Είμαι αισιόδοξος πως θα κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση, συνεχίζοντας την πορεία μας μέχρι τον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα