Ζορίστηκαν Τζόκοβιτς και Μάρεϊ

10:47 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με πολύ κόπο και ιδρώτα κατάφεραν να προκριθούν στον επόμενο γύρο του τουρνουά τένις Indian Wells τόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς όσο και ο Άντι Μάρεϊ.
Συγκεκριμένα, ο Τζόκοβιτς, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι, νούμερο 36, και όλα έδειχναν πως θα είχε εύκολη αποστολή όταν πήρε το πρώτο σετ χωρίς να χάσει γκέιμ. Στο δεύτερο σετ όμως, ο Φονίνι αντεπιτέθηκε και επικράτησε με 7-5 με τον Τζόκοβιτς τελικά να παίρνει την πρόκριση

επικρατώντας στο τρίτο σετ με 6-2 έπειτα από 1 ώρα και 50 λεπτά.
Έτσι ο Τζόκοβιτς παρέμεινε αήττητο για 19ο συνεχόμενο παιχνίδι και στον τρίτο γύρο του Indian Wells θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμίτροφ, νούμερο 31 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος επικράτησε του Μάθιου Έμπντεν με 2-0 σετ, 6-4 και 6-4
Δύσκολο αποδείχτηκε το έργο και του Άντι Μάρεϊ ο οποίος αντιμετώπισε τον Ρώσο Εβγκένι Ντονσκόι, νούμερο 83 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Βρετανός, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε την πρόκριση έπειτα από αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 17 λεπτά κερδίζοντας με 2-1 σετ, 5-7, 6-2 και 6-2 και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Λου Γεν Σουν από την Ταϊβάν.
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Νο.7 του ταμπλό, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Νικολάι Νταβιντένκο (6-3, 6-4) και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Μπίορν Πάου, που άφησε έξω τον Ζερεμί Σαρντί (6-2, 2-6, 6-4). Ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, αντίθετα, χρειάστηκε να σώσει τρία σετ πόιντ του Τζέιμς Μπλέικ στο τάι μπρέικ για να τον υποτάξει με 7-6(6), 6-4 και να κλείσει ραντεβού με τον Μάρντι Φις. Ο 31χρονος Αμερικανός, που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν καρδιακά προβλήματα, πήρε παλικαρίσια νίκη σε βάρος του συμπατριώτη του Μπόμπι Ρέινολντς (6-3, 3-6, 6-4) στο πρώτο του επίσημο ματς μετά το US Open.

Keywords
Τυχαία Θέματα