Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η Μπέτις

00:52 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΤΑΦΕ- ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 2-4
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες
Με το τρίποντο της νίκης απέδρασε από το «Αλφόνσο Πέρες» η Μπέτις, καθώς επικράτησε με 4-2 της Χετάφε και σκαρφάλωσε στην 4η θέση.
Στο 7ο λεπτό ο Αντριάν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Λεόν, ενώ στο 33' ο Λεόν μπήκε στην περιοχή έκανε και το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αντριάν.
Στο 51ο λεπτό ο Άλβαρο αστόχησε μέσα από την περιοχή και στο 60' . Ο Σεβίγια βρήκε τον Κάστρο

στην περιοχή, αλλά ο Μογιά τον πρόλαβε και στη συνέχεια ο Μολίνα από κοντά έκανε το 1-0. Η Χετάφε ανέβασε στροφές στ συνέχεια και ισοφάρισε στο 68ο λεπτό. Ο Αλκαθέρ έκανε την κάθετη μπαλιά στον Κάστρο κι εκείνος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Η Μπέτις όμως έδειξε χαρακτήρα και στο 74' ο Μπενιάτ με όμορφο διαγώνιο σουτ από αριστερά, έκανε το 2-1. Κι πριν προλάβει να αντιδράσει η Χετάφε, η Μπέτις πέτυχε και 3ο γκολ στο 76' . Ο Σεβίγια έκοψε από δεξιά και ο Ρούμπεν Κάστρο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1. Η Χετάφε κατάφερε να μειώσει στο 89ο λεπτό με σουτ του Λεόν μέσα από την περιοχή, αλλά στις καθυστερήσεις ο Σάλβα Σεβίγια διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Μ.Τόρες, Ράφα. Αλέξις, Βαλέρα, Τ.Τόρες, Μπαράδα, Ροντρίγκες ( 66' Κολουνγκά), Κάστρο, Λεόν, Άλβαρο ( 64' Αλκαθέρ).
ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Νέλσον, Παουλάο, Περκίς, Μαρτίνεθ, Κάνιας, Μπενιάτ ( 74' Πέρεθ), Σεβίγια, Κάμπελ ( 56' Μολίνα), Κάρλος ( 78' Νάτσο), Κάστρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα