Τετράδα με Οντεμβίγκι

00:52 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 2-0
Γήπεδο: Χόθορνς
Την εντυπωσιακή της φετινή πορεία συνέχισε η Γουέστ Μπρομ που επικράτησε με 2-0 της Σαουθάμπτον και έπιασε τετράδα. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Οντεμβίγκι.
Στο 15ο λεπτό το σουτ του Λάμπερτ σταμάτησε στον Φόστερ, ενώ 19' η κεφαλιά του Οντεμβίγκι πέρασε μόλις άουτ και στο 21' ο Λονγκ αστόχησε από καλή θέση. Η Μπρόμιτς συνέχισε να πιέζει και άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό. Ο Οντεμβίγκι

βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε το σουτ και η μπάλα αφού βρήκε λίγο και στον Γιοσίντα, κατέληξε στα δίχτυα του Γκατσανίγκα. Στο 44' ο γκολκίπερ των «αγίων» απομάκρυνε σωτήρια το σουτ του Λονγκ.
Στην επανάληψη η Σαουθάμπτον πίεσε αλλά στο 59' σε ιδανική αντεπίθεση, ο Λονγκ βρήκε τον Οντεμβίγκι κι εκείνος με όμορφο πλασέ έκανε το τελικό 2-0.
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ, Γκέρα, Ντόρανς ( 65' Μπρουντ), Μουλούμπου, Οντεμβίγκι ( 82' Φόρτσιουν), Λονγκ.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκατσανίγκα, Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Φοξ ( 81' Σόου), Ντέιβις, Σκάιντερλιν, Ραμίρες ( 75' Ντο Πράδο), Λαλάνα, Λάμπερτ, Ροντρίγκες ( 74' Μαγιουκά).

Keywords
Τυχαία Θέματα