Άρχισαν τα όργανα του Κλάσικο...

17:13 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μία μέρα πριν το clasico που θα κρίνει ποια από τις Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στον τελικό του Copa del Rey, ο Τζόρντι Ρόουρα, που εκτελεί χρέη προπονητή της τελευταίες εβδομάδες για λογαριασμό των Μπλαουγκράνα, έκανε λόγο για διαιτησία. Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα μίλησε για τον Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο που θα σφυρίξει τον αγώνα του «Καμπ Νόου» το βράδυ της Τρίτης (25/02) και θυμήθηκε τον τελικό του 2010 όταν οι Μερένγκες επικράτησαν 1-0 στο «Μεστάγια» και τη φετινή ήττα από την Σοσιεδάδ και έριξε τα καρφιά του για τον arbitro από

την Ναβάρα. «Με τον Ουντιάνο τα αποτελέσματά μας είναι χειρότερα απ' ότι με άλλους και στον μοναδικό αγώνα που χάσαμε στο πρωτάθλημα διαιτητής ήταν αυτός. Εχουμε επίσης στη μνήμη μας την ανοχή που έδειξε στην Ρεάλ Μαδρίτης σε εκείνο το ματς κυπέλλου. Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να περάσει απαρατήρητος».

Ο Special One ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για το ότι ο Ρόουρα μίλησε για διαιτησία και δεν έχασε την ευκαιρία να τον ειρωνευτεί. «Προτιμώ να μείνω με τα μαθήματα που έχουμε πάρει στο παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Μαθήματα αθλητισμού, μαθήματα για να μην πιέζουμε τον διαιτητή, να μην τον περικυκλώνουμε, να μην ζητάμε κάρτα για τους αντιπάλους και προφανώς πως να παίζεται το ποδόσφαιρο, κάτι που το κάνουν πολύ καλά».

Οι δύο άνδρες πάντως, μίλησαν και για το αγωνιστικό κομμάτι...

«Τα παιχνίδια που θα παίζουμε από εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο σημαντικά και αποφασιστικά. Μέχρι τώρα η σεζόν ήταν πολύ ωραία και το να αποκλείσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα» υπογράμμισε ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα.

Ο Ρόουρα έκανε σαφές το πως θα παίξουν οι Μπλαουγκράνα. «Ποτέ δεν επαναπαυόμαστε σε κάποιο αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα μία επιθετική ομάδα και θα παραταχθούμε για να νικήσουμε στον αγώνα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει» ενώ μίλησε και για τα όσα ακούστηκαν για την απόδοση του Μέσι. «Οπως και να παίξει, είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, θα δούμε αν θα βελτιωθεί όμως το να συζητάμε κάτι τέτοιο είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι άπαντες στην Ρεάλ βιάζονται να έρθουν τα μεγάλα παιχνίδια. «Το κλίμα είναι νορμάλ, μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και όλοι θέλουν να παίξουν. Προτιμώ τα παιχνίδια τέτοιας δυσκολίας από άλλα χωρίς ένταση. Για αυτό είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θέλουμε να έρθει γρήγορα το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και αυτό με την Γιουνάιτεντ». Σχετικά με το ποιους θα παρατάξει στον αγώνα του «Καμπ Νόου»: «Δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι 11. Δεν είναι αυτό που ήθελα να πω».

Η ήττα από την Μίλαν δεν θα επηρεάσει την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Πορτογάλο, ο οποίος τόνισε ότι στο clasico δεν υπάρχουν φαβορί. «Δεν υπάρχουν στιγμές όταν παίζουν μεγάλες ομάδες. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό είναι, τίποτα παραπάνω».

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχθεί ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ. «Μιλάμε στο τέλος της σεζόν...».

Keywords
Τυχαία Θέματα