Σε μία δύσκολη έδρα η Ελλάδα πρέπει να πάρει μπρος

10:09 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν ξεκίνησε καλά ο Ρανιέρι. Το 0-1 μέσα στο Καραϊσκάκη από τη Ρουμανία έβαλε με το "καλημέρα" την Εθνική μας με πλάτη στον τοίχο. Η... αύρα του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος επέστρεψε στα αποδυτήρια, αλλά από διαφορετικό πόστο απ' αυτό του ποδοσφαιριστή, ελπίζουν όλοι να βοηθήσει και απόψε το βράδυ η Ελλάδα να φύγει νικήτρια από μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Κόντρα στη Φινλανδία του Περπαρίμ Χετεμάι η Ελλάδα

των πολλών αγωνιστικών προβλήματων θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να σηκώσει κεφάλι και να γίνει ξανά το φαβορί για την πρόκριση στο επόμενο Euro.

Στη Φινλανδία η Ελλάδα μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα... Έχουν καλή και δυνατή ομάδα οι Φινλανδοί.

Θα δωθεί όμως μεγάλη μάχη μέσα στο γήπεδο, με τον Ρανιέρι να στήνει την ομάδα με 4-3-3 και κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ τον Τοροσίδη, στόπερ τους Μανωλά-Παπασταθόπουλο και Σταφυλίδη αριστερό μπακ.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ταχτσίδης, με εσωτερικούς μέσους τον Σάμαρη και τον Μανιάτη. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Γλύκος, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Μόρας, Βύντρα, Τζιόλης, Μάνταλος, Μαυρίας, Καρέλης και Φορτούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα