Ο Τσουκαλάς γκρεμίζεται από την καρέκλα σε LIVE σύνδεση! (VIDEO)

08:22 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στη φωτογραφία ο γνωστός παρουσιαστής Τάκης Τσουκαλάς δεν διακρίνεται, παρά μόνο ο συμπαρουσιαστής του. Η αλήθεια είναι πως συνέβη ένα ατυχές περιστατικό που αναγκαστικά τον... πέταξε από το πλάνο. Χθες βράδυ, λοιπόν, ο Τάκης Τσουκαλάς είχε μία άσχημη στιγμή σε live σύνδεση και μάρτυρες έγιναν όσοι τον παρακολουθούσαν ζωντανά, αλλά πολύ περισσότερο οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα το δουν μέσω του youtube.

Tην ώρα λοιπόν, που

μαζί με τον συμπαρουσιαστή του, μιλούσαν με έναν τηλεθεατή για όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό, ο Τάκης, βυθισμένος στις σκέψεις του προφανώς, χαλάρωσε, έγειρε το σώμα του λίγο πίσω στην καρέκλα και η άτιμη τον... έριξε! Ξάφνου, ο Τάκης γκρεμίζεται από την καρέκλα. Χάνεται από το πλάνο. Ο τηλεθεατής ξεκαρδίζεται από το τηλέφωνο, ο συμπαρουσιαστής κρατάει το... πλατό μην πέσει και τους πλακώσει κι αυτό και με το ζόρι προσπαθεί να μη ξεσπάσει κι αυτός σε γέλια.

Βλέπει όμως ότι ο Τάκης δε σηκώνεται ξανά και ζητάει να αλλάξει το πλάνο. Ο Τάκης Τσουκαλάς δε σηκώθηκε ποτέ από τη τούμπα στο πλάνο που έχουμε στο video!

Ακολουθούν... σοκαριστικές σκηνές στο video που ακολουθεί με την άτυχη στιγμή του γνωστού παρουσιαστή:

Keywords
Τυχαία Θέματα