Σε ελεύθερη πτώση η Εθνική

09:57 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η κατρακύλα για την Εθνική Ελλάδας συνεχίζεται καθώς μετά το κάζο στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε ήρθε και η ήττα σε φιλικό προετοιμασίας από τη Σερβία με αποτέλεσμα η ομάδα να πέσει ακόμα πιο χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA.
Συγκεκριμένα, μετά τη πολύ καλή παρουσία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και τη 13η θέση στη παγκόσμια κατάταξη, η εθνική ομάδα μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια και έτσι για τον μήνα Νοέμβριο

θα βρεθεί ανάμεσα στην 22η και 24η θέση.
Έτσι, από εκεί που ήταν 13η τώρα θα βρεθεί κάτω από την 20η θέση κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά από το 2003. Στη κατάταξη, την Ελλάδα έχουν προσπεράσει ομάδες όπως η Αγγλία, η Ρουμανία, η Τσεχία και η Σλοβακία ενώ και οι Ουκρανία, Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν είναι πιθανό να βρεθούν πάνω από την Ελλάδα.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται οριακά πάνω από το 3ο γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να βρίσκεται μεταξύ 14ης και 15ης θέσης. Όμως, και σε αυτή τη περίπτωση, ομάδες όπως η Αυστρία, η Βοσνία, η Ισλανδία και η Δανία ενδέχεται να την προσπεράσουν.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί δείτε την κατάταξη της Ελλάδας ανά περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα