Σε διαθεσιμότητα ο Κάκος και οι βοηθοί του

12:16 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τάσος Κάκος και οι βοηθοί του, Μπαλτάς και Τάτσης, όπως ήταν αναμενόμενο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την ΚΕΔ για τις διαιτητικές αποφάσεις στο "Κλ. Βικελίδης" στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ.
Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Μανώλη Γιανναδάκη, υπήρξε καταλυτική για να μπει στο... ψυγείο ο Κάκος καθώς, σύμφωνα με την έκθεση, ο Κερκυραίος διαιτητής έκανε λάθος στην αποβολή του Τσούπρου με τον παίκτη της ΑΕΚ

να αποβάλλεται παρότι ήταν εκείνος που είχε δεχτεί χτύπημα εκτός φάσης από τον Πουλίδο. Για την συγκεκριμένη φάση, ευθύνες επιρρίπτονται και στον πρώτο βοηθό, τον Τάτση, που συμβούλευσε τον Κάκο πως και ο Τσούπρος χτύπησε τον Πουλίδο κάτι που όμως δεν φαίνεται από το ριπλέι.
Λάθος του Κάκου, σύμφωνα με τον παρατηρητή, ήταν και η κίτρινη κάρτα στον Βαλεντίνο Βλάχο γιατί η μπάλα βρήκε στον ώμο και όχι στο χέρι του παίκτη της ΑΕΚ. Μαζί με τον Κάκο και τον Τάτση σε διαθεσιμότητα τίθεται και ο δεύτερος βοηθός, ο Μπαλτάς, που δεν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Πετρόπουλο στην φάση του γκολ της ισοφάρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα