Σαβέφσκι: Δεν έχουμε δικαίωμα για μεταγραφές

15:22 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ανόρθωση δεν έχει ούτε τα λεφτά αλλά ούτε και το δικαίωμα για να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο όπως υπογράμμισε ο Τόνι Σαβέφσκι.
Ο Σκοπιανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τον Άρη και είπε τα εξής:
"Καλημέρα σας. Έχουμε την Κυριακή τον Άρη, μια ομάδα που μπορεί να μη δείχνει κάτι αγωνιστικό όμως τέτοιες ομάδες κρύβουν παγίδες. Έχουν καινούριο προπονητή και αυτό μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο. Πιστεύω όμως ότι θα είμαστε καλά ότι προβλήματα και να έχουμε, προερχόμαστε και από διακοπή και το ζητούμενο είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς."

"Από τη στιγμή που έχουμε ιατρικά προβλήματα θα περιμένουμε κάποιους παίκτες. Να δούμε ποια παιδιά θα είναι έτοιμα μέχρι την Κυριακή."
"Θα φανεί αν η διακοπή έκανε καλό ή κακό."
"Να είμαστε προσγειωμένοι όσο μπορούμε, με αυτούς τους ενθουσιασμούς και τις απογοητεύσεις που αλλάζουν κάθε παιχνίδι. Να κρατήσουμε σταθερή πορεία, να κοιτάμε τα πράγματα όπως έρχονται. Είναι μακρύς ο δρόμος, δεν χρειάζεται να υπάρχει όλο αυτό το πάνω και κάτω"
"Είμαστε Ομόνοια, είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε και να κυνηγούμε τους στόχους μας που είναι πρωτάθλημα και κύπελλο."
"Η δικιά μου φιλοσοφία είναι ότι έρχονται τα πράγματα όπως έρχονται δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Όσο πας να τα αποφύγεις έρχονται και πιο στραβά."
Αν σκέφτεται για μεταγραφές το Γενάρη:
"Καταρχάς νομίζω δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε παίκτες, δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή."
"Eίναι και τα δύο μαζί. Δεν έχουμε ούτε δικαίωμα αλλά ούτε λεφτά"
Είπατε ότι η Ομόνοια έχει μικρό ρόστερ:
"Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Δεν έχουμε μικρό ρόστερ έχουμε 22-23 παίκτες, με τους νέους, τους μικρούς και τους μεγάλους"
Για τη γενική συνέλευση και την αντιπαράθεση με τη Θύρα 9:
"Για να είμαι ειλικρινής είναι θέματα που με αφοράνε αλλά όχι άμεσα αφού δε μπορώ να συμμετέχω σε αυτά. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι κάνουν τη δική τους δουλειά"

Keywords
Τυχαία Θέματα