Σάριτς: Καλύτεροι φέτος

18:28 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η εθνική ομάδα της Κροατίας είναι για... μεγάλα πράγματα φέτος, όπως δήλωσε ο Ντάριο Σάριτς. Ο φόργουορντ της αντιπάλου της Εθνικής στο δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ισπανία θεωρεί πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μπορεί να κάνει κάτι αξιόλογο στο προσεχές Μουντομπάσκετ, στο οποίο -κατά τη γνώμη του- ΗΠΑ και Ισπανία είναι τα φαβορί για την κατάκτησή του.

«Ανυπομονώ να αγωνιστούν μαζί μας και να είμαστε πλήρεις. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά ελπίζω να γίνουν

σύντομα καλύτεροι», δήλωσε αρχικά ο Ντάριο Σάριτς για τη συμμετοχή των Μπογκντάνοβιτς, Τόμιτς, Ζόριτς και Ούκιτς στο τουρνουά του Πο και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τις αντιπάλους της Κροατίας:

«Η Γαλλία είναι χωρίς τον Πάρκερ, ενώ η Ελλάδα χωρίς τον Σπανούλη. Μέσα από αυτά τα ματς θα δούμε σε ποιο επίπεδο είμαστε, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα φιλικά που δώσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι».

Για να καταλήξει ο φόργουορντ της Αναντολού Εφές αναφορά με τα φαβορί του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας: «Οι ΗΠΑ και η Ισπανία είναι ένα βήμα μπροστά από όλους μας και έχουν ένα ελάχιστο προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Εμείς έχουμε καλή ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες ερχόμαστε από καλές σεζόν. Γι' αυτό πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα