Μια ελληνική εταιρεία που κατέκτησε τον κόσμο

17:45 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

Πρόκειται για μια από τις πιο δυνατές εταιρίες που γίνεται σύμμαχος της ΑΕΚ μπαίνοντας για πρωτη φορα στον χωρο του ποδοσφαίρου σαν χορηγός. Με χαμηλούς τόνους για αρχή αλλά σιγουρα με μεγάλη προοπτική για το μέλλον τόσο της ΑΕΚ όσο και της GLOBO.

Η GLOBO

Technologies A.Ε. ιδρύθηκε το 1997, έχοντας ως αντικείμενο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας, αναπτύσσοντας λογισμικό και παρέχοντας υπηρεσίες Internet στον χώρο του Ηλεκτρονικού επιχειρείν (E-Business).

Η εταιρία αναλαμβάνει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες περιλαμβάνουν την εγκατάσταση και αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων επιχειρήσεων, την ανάπτυξη εφαρμογών που να ικανοποιούν συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς και την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας, τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης πάνω στις νέες εφαρμογές. Παράλληλα υποστηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία τους, προσφέροντας υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Η GLOBO Technologies Α.Ε. κατάφερε πολύ σύντομα να εδραιώσει τη θέση της ως μία από τους μεγαλύτερες και τεχνολογικά προηγμένες Ελληνικές εταιρίες E-Business κι Μ-Business, επιτυγχάνοντας δυνατές στρατηγικές συνεργασίες με εταιρίες και Mobile Network Operators που ηγούνται στον χώρο τους, αυξάνοντας, συνεχώς, τα οικονομικά της μεγέθη με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Σήμερα η GLOBO Technologies Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες και εφαρμόσιμες λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων συνεργατών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και σε πολλά μέρη της Υδρογείου. Ταυτόχρονα επενδύει σε προϊόντα και υπηρεσίες που να διακρίνονται για τον καινοτόμο χαρακτήρα και την αποτελεσματικότητά τους στους πελάτες της.

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Globo είναι ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος που πέρυσι απέσπασε το βραβείο «Manager of The Year» στο 15ο Διεθνές Συνέδριο τηλεπικοινωνιών InfoCom World 2013. Ο κ. Παπαδημητρακόπουλος τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στην ισχυροποίηση της Globo στη διεθνή αγορά εφαρμογών enterprise mobility, ως παράδειγμα επιτυχημένης εξωστρεφούς ελληνικής επιχείρησης, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη υγιή ανάπτυξη που αποτυπώνεται και στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Ειδικότερα, από τους διοργανωτές αναφέρθηκε: «Η βράβευση αυτή στο πρόσωπο του κ. Παπαδημητρακόπουλου αντανακλά στην πορεία της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1997 στην Ελλάδα, ανέπτυξε υψηλή εγχώρια τεχνογνωσία, διέβλεψε την ανάγκη και έστρεψε έγκαιρα την εξειδίκευσή της σε συγκεκριμένο τεχνολογικό τομέα, το enterprise mobility, ακολουθώντας μια διεθνή κατεύθυνση στην εξεύρεση κεφαλαίων για την περαιτέρω ανάπτυξή της, με την είσοδό της στην αγορά AIM Λονδίνου το 2007. Σήμερα, ως πολυεθνικός παίκτης πλέον, κυριαρχεί στον τομέα του enterprise mobility και εδραιώνεται περισσότερο, προχωρώντας σε δεύτερη εξαγορά αμερικανικής εταιρείας - της Notify Technologies από τη Silicon Valley, διατηρώντας παράλληλα ισχυρό το επιχειρησιακό και R&D τμήμα στη χώρα μας».

ΠΗΓΗ: Sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα