Σαργκάνης: Ο Καπίνο θέλει εμπιστοσύνη και αγώνες

10:00 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η πολύ καλή παρουσία του Στέφανου Καπίνου βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Νίκο Σαργκάνη να υπογραμμίζει την ανάγκη ο 17χρονος τερματοφύλακας να πάρει περισσότερους αγώνες στα πόδια του αλλά και να τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος τόνισε: "Χαίρομαι πολύ για αυτό το παιδί και φαίνεται πως είναι σε πολύ καλή... φωλιά, δίπλα σε ανθρώπους που ξέρουν πώς να τον χειριστούν και να του δώσουν τα εφόδια που χρειάζεται. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι

αγώνες και εμπιστοσύνη από όλους. Μόνο μέσα από τους αγώνες θα αποκτήσει εμπειρίες, θα διορθώσει τα όποια λάθη του και θα γίνει καλύτερος".

Για την απόκρουση του Καπίνο στο 83ο λεπτό, ο Σαργκάνης δήλωσε: "Είναι τρομερά δύσκολες οι συγκεκριμένες φάσεις, γιατί πρέπει αστραπιαία να κατεβάσεις πολύ το κέντρο βάρους σου και να γυρίσεις το σώμα σου. Μπράβο του και πάλι και εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιτυχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα