Θέμα στην Independent ο Καπίνο!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Στέφανο Καπίνο έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και η αγγλική εφημερίδα Independent ετοίμασε ένα ξεχωριστό θέμα για τον έλληνα πορτιέρο.

Το άρθρο της Independent έχει τίτλο: "Ο επόμενος τερματοφύλακας της Ελλάδας:

Στέφανος Καπίνο" και αναφέρεται στα... κατορθώματα του νεαρού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

"Ηρεμος, συγκροτημένος και συνεπής. Τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν σε Έλληνα τερματοφύλακα τα τελευταία 20 χρόνια. Θα μπορούσε να είναι μια αλλαγή και να αναδείξει έναν 17χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, τον Στέφανο Καπίνο", αναφέρει στην εισαγωγή του ο αρθρογράφος και συνεχίζει:

"Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Καπίνο είναι ήδη διεθνής, όντας ο νεότερος παίκτης που έπαιξε ποτέ για την Ελλάδα. Ο Καπίνο ξεκίνησε την καριέρα του από την ερασιτεχνική ομάδα, Αετός, πριν πάει στον Παναθηναϊκό το 2007 και να γίνει τερματοφύλακας της ομάδας Εφήβων και Νέων του συλλόγου".

Στο δημοσίευμα γίνεται ακόμη αναφορά για το πως βρέθηκε ο Καπίνο βασικός στον Παναθηναϊκό και συνεχίζει την παρουσίασή του:

"Με ύψος 1.98 ο Καπίνο είναι πολύ δυνατός στον αέρα και στη μεγάλη του περιοχή. Οι τοποθετήσεις του είναι εξαιρετικές και όσοι τον

Keywords
Τυχαία Θέματα