Σάντος: Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο

09:15 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Να βελτιώσει το στυλ παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος ώστε να παίξει καλύτερο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο στο μέλλον θέλει ο Φερνάντο Σάντος όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό σταθμό της Πορτογαλίας "TVI", ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε ερώτηση για το ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού της Ελλάδας απάντησε: "Θέλω να παίξουμε καλύτερο

ποδόσφαιρο στο μέλλον. Στόχος μου είναι να παρουσιάσω μια ομάδα πιο επιθετική, που θα έχει την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή της".

Στο σχόλιο πως αυτό τον καιρό είναι ο μοναδικός άνθρωπος που κάνει τους Έλληνες να χαμογελούν, ο Σάντος δήλωσε: "Τα περισσότερα τα έχουν κάνει οι παίκτες μου και όχι εγώ. Σε αυτούς ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας. Χαιρόμαστε όλοι στην ομάδα που ο κόσμος χαμογελάει για την πρόκριση".

Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε πώς θα αντιδράσει αν στα τελικά του EURO 2012, η Ελλάδα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντά: "Είμαι επαγγελματίας και θα εργαστώ για να προκριθεί η Ελλάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα