Σάντος: Έδειξαν χαρακτήρα και προσόντα

08:27 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Δουβλίνο η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 1-0 της Εθνικής Ιρλανδίας σε φιλική αναμέτρηση με αρκετούς παίκτες να αγωνίζονται για πρώτη φορά με την γαλανόλευκη φανέλα και να δείχνουν, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ότι έχουν και τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να αποτελέσουν μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε για τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά: "Έδειξαν ότι έχουν τον χαρακτήρα και τα προσόντα για

να αποτελέσουν μέρος του γκρουπ που αγωνίζεται για την Εθνική Ελλάδας".
Ο Σάντος σχολίασε και το γεγονός πως για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας δεν βρισκόταν ούτε ένας παίκτης από εκείνους που κατέκτησαν το EURO 2004. Όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός: "Ήταν το πρώτο παιχνίδι για την εθνική ομάδα χωρίς κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004. Ήταν σημαντικό παιχνίδι γιατί μειώσαμε τον μέσο όρο. Φυσικά παραμένει πρώτος στόχος να περάσουμε στην τελική φάση του Μουντιάλ αλλά με την χρήση τέτοιων παικτών προετοιμάζουμε το έδαφος για τις διοργανώσεις μετά το 2014 για να έχουμε και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα".
Για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία, ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε σημαντική την νίκη της Εθνικής Ελλάδας ωστόσο πρόσθεσε πως η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν τον ικανοποίησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα