Σάντος: Δεν θέλω να πάρω βιαστική απόφαση

12:42 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η καθημερινή δουλειά έλειπε πάρα πολύ στον Φερνάντο Σάντος και για αυτό, όπως αποκάλυψε, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΕΠΟ για ανανέωση σημειώνοντας όμως πως δεν θέλει να πάρει κάποια βιαστική απόφαση και πως δεν θέλει να χάσει τον στόχο του που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Σε συνέντευξη του στον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό "tvi24", ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας,

Φερνάντο Σάντος, τόνισε: "Τον Φεβρουάριο του 2013 με κάλεσαν να ανανεώσω, όταν ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέλαβε τα καθήκοντα του. Άκουσα την πρόταση, αλλά μου είπε ότι είχαμε πολύ χρόνο. Μετά την κατάθεση της πρότασης επέμενε, αλλά εγώ είπα ότι θέλω να σκεφτώ με ηρεμία μιας και έχω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και μου έλειπε πάρα πολύ, με... έτρωγε μέσα μου, η καθημερινή δουλειά.
Έφτασε κάποια στιγμή που μου είπε ότι έπρεπε να πάρουμε κάποια απόφαση γιατί τον Αύγουστο δεν θα γίνουν παιχνίδια προετοιμασίας. Είπα ότι αν τα πράγματα τίθενται έτσι, η απάντηση μου είναι όχι. Δεν θέλω να πάρω κάποια βιαστική απόφαση. Δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω".
Στο ερώτημα "εθνική ομάδα ή σύλλογος", ο Σάντος απάντησε πως προτιμά να δουλέψει σε σύλλογο υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του και πρόσθεσε ότι "δεν θέλω πλέον άλλα σχέδια. Θέλω μόνο να κερδίζω".

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα