Σαμαράς: Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση

15:12 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Σαμαράς αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στην Ρωσία στην Βαρσοβία για τον πρώτο όμιλο του EURO 2012 αλλά ξεκαθάρισε πως οι Έλληνες διεθνείς θα κάνουν τα πάντα για την νίκη που θα τους εξασφαλίσει συμμετοχή στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής Ελλάδας, ο Σαμαράς τόνισε: "Όλη ομάδα και όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Έχουμε τις πιθανότητες μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Στα μεγάλα ματς έχουμε δείξει χαρακτήρα και είναι πολλά αυτά τα ματς τα τελευταία χρόνια".
Για το τι θα πρέπει να κάνει η Εθνική Ελλάδας για να φτάσει στην νίκη, ο φορ της Σέλτικ δήλωσε: "Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε. Να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Να κρατήσουμε το μηδέν, κάτι το οποίο δεν καταφέραμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα με οργανωμένες επιθέσεις να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ".
Ο Σαμαράς στάθηκε στην πίστη που έχουν οι παίκτες στους εαυτούς τους και στην εθνική ομάδα λέγοντας: "Είναι πολύ δύσκολο ματς. Οι Ρώσοι έχουν την ποιότητα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς όμως είμαστε μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η αυτοπεποίθηση είναι πάντα ίδια και το κλίμα εξαιρετικό. Η πίστη που έχουμε στους εαυτούς μας είναι εξαιρετική, όπως και η πίστη που έχουμε στην ομάδα. Το κλίμα βοηθάει στα αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα