Σαλευρής: Αποσύρομαι από την Καλλιθέα

16:42 4/7/2012 - Πηγή: AEK365

Τέλος εποχής στην ΠΑΕ Καλλιθέας καθώς σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Νίκος Σαλευρής ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από 3 χρόνια παρουσίας καθώς, όπως είπε, δεν αντέχει άλλο οικονομικά και ψυχολογικά. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωταθλήματος της Football League και μίλησε για τα όσα συνέβησαν στα εφετινά πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Σαλευρής στην συνέντευξη Τύπου
"Οι περισσότεροι γνωρίζετε

τη διαδρομή μου στην Καλλιθέα και τους αγώνες που έχω δώσει πάνω από 30 χρόνια για να αποκτήσει η ομάδα μας τη δυναμική, την αγωνιστική προσωπικότητα και την ηθική αναγνώριση, που τυγχάνει σε όσα γήπεδα έχουμε φιλοξενηθεί.
Δυστυχώς όμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η προσπάθεια για ακεραιότητα και ισονομία αντιμετωπίζεται ως αδυναμία. Πριν σας εκθέσω τις σκέψεις και τις αποφάσεις μου για την ομάδα μας, θα ήθελα να κάνω μία μικρή αναδρομή στα τελευταία 3 χρόνια του Συλλόγου.
Παρέλαβα εκ νέου την Καλλιθέα το καλοκαίρι του 2009, όταν η ομάδα κινδύνευε με απόλυτη διάλυση, ύστερα από το πέρασμα της διοίκησης των αδελφών Μπιτούνη. Η Καλλιθέα μόλις είχε υποβιβασθεί στην Γ' Εθνική, δεκάδες ποδοσφαιριστές είχαν καταθέσει προσφυγές και κανείς δεν εμπιστευόταν την ομάδα. Τότε ανέλαβα τα ηνία με σκοπό να βρεθεί ένας νέος επενδυτής που θα αγαπάει την Καλλιθέα και θα επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες.
Πιστέψαμε στα νέα παιδιά και μέσα από μία εκπληκτική χρονιά καταφέραμε το ακατόρθωτο. Μία ομάδα που ήταν υπό διάλυση πέτυχε την άνοδο στη Β' Εθνική με μία εκπληκτική αγωνιστική πορεία.
Ακολούθησε μία δύσκολη χρονιά, όπου η ομάδα μας ήταν εξαιρετικά άτυχη αλλά ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει εξωαγωνιστικά προβλήματα. Τότε ξεκίνησε η προσπάθειά μου να φέρω την ισονομία στο πρωτάθλημα. Μέσα από έναν απίστευτο προσωπικό μου αγώνα, που σημαδεύθηκε ακόμη και από απειλές κατά του προσώπου μου και της οικογένειάς μου, αλλά και από ραντεβού «θανάτου» με επαγγελματίες μπράβους, κατάφερα μαζί με τους συνεργάτες μου να αποκαλύψω το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ομάδες πετύχαιναν μεταγραφές με πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Πάνω από 10 ομάδες υποβιβάσθηκαν στην Γ' Εθνική ή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα χάρη στον αγώνα μας για φέρ πλέι και ισότιμη μεταχείριση των ομάδων. Από την προσπάθειά μας αυτή ωφελήθηκαν μεταξύ άλλων ο Πλατανιάς, η Καλλονή και ο Ηρακλής Ψαχνών που ανέβηκαν χωρίς μπαράζ, επειδή η Καλλιθέα ήταν αυτή που αγωνίσθηκε για να αποβληθούν από τα πρωταθλήματα, όσοι πλαστογραφούσαν ενημερότητες και λέρωναν την ιστορία των συλλόγων τους.
Ουδείς όμως πιο αχάριστος από τους ευεργετηθέντες. Έρχομαι στη φετινή χρονιά. Η ομάδα μας πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία. Εάν μάλιστα δεν είχε κάποιες ατυχίες με αδύναμες ομάδες από τις οποίες έχασε και δεν είχε αντιμετωπίσει εχθρικές διαιτησίες, θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο απευθείας.
Όμως το μεγάλο «παιχνίδι» έγινε στα play-off. Αρχικά θέλησαν κάποιοι να μας σπιλώσουν για δήθεν σ
Keywords
Τυχαία Θέματα