Σαχίν: Μόνο νίκη με Άρσεναλ

18:47 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο μέσος της γερμανικής ομάδας αναφέρθηκε στην ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών, αλλά και τον μεγάλο στόχο του ίδιου και των συμπαικτών του, που δεν είναι άλλος από το να επαναλάβουν το θρίαμβο σε βάρος των «κανονιέρηδων».
«Η νίκη μας στο Λονδίνο ήταν πολύ σημαντική, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τώρα θέλουμε να νικήσουμε και στην έδρα μας, για να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας. Η Άρσεναλ; Εάν τη νικήσουμε ξανά, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα για αυτήν, όσον αφορά την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και αναφέρθηκε ξανά στο εντυπωσιακό διπλό στο «Έμιρειτς» την προηγούμενη

αγωνιστική:
«Η νίκη αυτή δεν ήταν εύκολη, ούτε τυχαία. Ήμασταν οι φιναλίστ της διοργάνωσης την περσινή σεζόν και παίζουμε κάθε ματς με την ίδια διάθεση. Ξέραμε ότι η Άρσεναλ θα μας πίεζε, αλλά εξουδετερώσαμε τα παίκτες-κλειδιά της. Πρόκειται για μια πολύ επιθετική ομάδα. Από μεριά μας πρέπει να αγωνιστούμε ξανά όπως πριν λίγες εβδομάδες. Η Άρσεναλ δεν είναι μια τυπική, αγγλική ομάδα, αλλά κατά την άποψή μου, μια ευρωπαϊκή με ισπανικό και γερμανικό στυλ».
Όσον αφορά τον ίδιο και την αποτυχημένη απόπειρά του να διαπρέψει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, απάντησε: «Δεν είχα την καλύτερη εμπειρία στην Αγγλία. Στη Λίβερπουλ δεν πήρα τις ευκαιρίες που θα ήθελα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και τώρα σκέφτομαι μόνο την Ντόρτμουντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα