Ρόζενμπεργκ: Θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση

13:48 1/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάλμε βρίσκεται σε όμιλο με Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους ωστόσο, ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως στόχος των πρωταθλητών Σουηδίας είναι μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Σουηδός επιθετικός της Μάλμε δήλωσε: "Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα εντός έδρας παιχνίδια όσο και το να παίρνεις νίκες όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου αν θέλεις να παραμείνεις ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου.
Είναι ξεκάθαρο... Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλο για αυτό".
Στο κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό, ο Ρόζενμπεργκ είπε: "Νομίζω ότι το να πάρουμε την πρόκριση είναι πάρα πολύ πιθανό καθώς είμαστε πολύ δυνατοί στα παιχνίδια στην έδρα μας. Υπάρχει η πίστη στις δυνατότητες μας και ειδικά στο παιχνίδι μας το οποίο βελτιώνεται στην έδρα μας. Έχουμε πάρει πολλές νίκες στο γήπεδο μας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το κάνουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα