Ρούρα: Με λίγη τύχη μπορούμε την ανατροπή

08:08 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Μιλάνο η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 2-0 από την Μίλαν, σκορ υπερβολικό σύμφωνα με τον Ζόρντι Ρούρα ο οποίος υποστήριξε πως οι Καταλανοί με λίγη τύχη στην ρεβάνς μπορούν να φτάσουν στην ανατροπή και στην πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα τόνισε: "Ηττηθήκαμε 2-0, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου. Στον επαναληπτικό θα κάνουμε το γνωστό μας παιχνίδι και θα έχουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας. Σίγουρα δεν έχουμε εύκολο έργο με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως με

λίγη τύχη μπορούμε να φτάσουμε στην ανατροπή".
Για το παιχνίδι, ο Ρούρα δήλωσε: "Προφανώς δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Φυσικά είχαμε δυσκολίες, όμως και πάλι θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν υπερβολικό. Ένα... ριμπάουντ και μια αντεπίθεση και δεχτήκαμε δυο γκολ που κάνουν πλέον τα πράγματα πολύ δύσκολα για εμάς. Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε σε αυτό το γήπεδο. Το πρώτο τέρμα μας έβγαλε εκτός ρυθμού γιατί ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που ελέγχαμε τον ρυθμό με αποτέλεσμα να χάσουμε στην συνέχεια την ψυχραιμία μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα