«Ξεπέρασαν τους εξωγηπεδικούς παράγοντες»

00:35 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ηρακλής Κηφισιάς στο σάιτ του συλλόγου ανέβασε το παρακάτω κείμενο σχετικά με τα όσα έγιναν στον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο.

Aναλυτικά:

«Αυτή την ομάδα δεν την σταματάει τίποτα ούτε η διαιτησία ούτε και μικρό παράγοντες που νομίζουν οτι μπορούν να παίζουν αυτοί και όχι οι ομάδες. Ηι ομάδα του Nargile Ηρακλή πήρε με τον τσαμπουκά της το εισιτήριο για το final-4 και απέδειξε οτι δεν την σταματάει τίποτα. Ας πάρουμε τα πράγματα

απο την αρχή. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους διαιτητές απο την αρχή να δείχνουν οτι αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές και οχι οι ομάδες στο γήπεδο. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Nargile Ηρακλή μπήκε λίγο χαλαρά και επηρεασμενη απο τα σφυρίγματα του πρώτου σετ βρέθηκε πίσω στο σκορ και κυνηγούσε το σκορ συνέχεια χάνοντας με 25-23.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Nargile Ηρακλή μπήκαν δυνατά παρ όλου τα κακά σφυρίγματα των διαιτητών, κράτησαν μακριά απο το σκορ την ομάδα του Ρεθύμνου και ισοφάρισαν στα σετ σε 1-1, 21-25.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Ρεθύμνου παίζοντας καλύτερα αλλά και με την βοήθεια των διαιτητών, ηταν μπροστά στο σκορ αλλά μόλις η ομάδα του Nargile Ηρακλή πλησίαζε κ ισοφάριζε τότε οι διαιτητές άλλαζαν την εξέλιξη του παιχνιδιού, με αποκορύφομα την αποβολή της Gligorovic στο 20-18 για διαπληκτισμό με την Παρασχάκη (τιμωρήθηκε μόνο η Gligorovic) είχε βέβαια προηγηθεί η κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Λάϊου για αναρμοστη συμπεριφορα και η αποβολή του Νικου Σπυριδαντωνακη στο 11-8 γιατί πήρε την ομάδα να αποχωρήσει απο το γήπεδο, μετά την αποβολή της Gligorovic πέρασε στο παιχνίδι η Κουνάδη και τα κορίτσια προσπάθησαν να γυρίσουν το σετ αλλά δεν τα κατάφεραν, και έγινε το 2-1 με 25-22.

Πριν ξεκίνησει το τετάρτο σετ ο διαιτητής χρέωσε την Κίτσου με κίτρινη κάρτα γιατί μιλούσε στην βοηθό διαιτητή, μόλις ξεκίνησε το τέταρτο σετ ποιος είδε το θεριό και δεν φοβήθηκε,μετά τα αίσχοι που είδαν τα κορίτσια στα προηγούμενα σετ μπήκαν μέσα στο παιχνίδι και πριν ξεκινήσει το σετ είχε ηδη τελειώσει με 9-25 και έγινε το 2-2.

Στο time break τα κορίτσια δεν ηρέμησαν και δεν πίστεψαν ούτε μια φόρα οτι θα μπορούσαν να χάσουν το εισητήριο για τους 4, και τελείωσαν το σετ με 10-15 παίρνοντας την νίκη και το εισητήριο για το final-4, κλέβοντας απο κάποιους μικρό παράγοντες το εισιτήριο που τόσο πολύ ηθελαν πάση θυσία να πάνε αυτοί. Συγχαρητήρια σε ολα τα κορίτσια που κατάφεραν και ξεπέρασαν ολους τους εξωγηπεδικούς παράγοντες.

«Συγχαρητήρια είσαστε μαγκάκια και το αποδείξατε» είπε σε ολα τα κορίτσια ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης και επίσης συγχαρητήρια έδωσε και στο τεχνικό τιμ. Επίσης συγχαρητήρια έστειλε και ο πρόεδρος του συλλόγου Αιμίλιος Μαυριτσάκης και Σπυρος Δεπάολης».

Keywords
Τυχαία Θέματα