Ρούνεϊ: Συναρπαστικός παίκτης ο Κέιν

13:24 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι με τη Λιθουανία, ο Χάρι Κέιν μπήκε αλλαγή και 79 δευτερόλεπτα μετά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας γνωρίζοντας την αποθέωση από όλους με τον Γουέιν Ρούνεϊ να μην κρύβει τον θαυμασμό του.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε: "Πραγματικά είναι κάτι το εκπληκτικό. Επικρατεί ένας ενθουσιασμός σε όλη τη χώρα και μπορείς να το αισθανθείς. Όταν μπήκε στο παιχνίδι έβλεπες πως όλοι ήθελαν να αγωνιστεί και είμαστε

ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Είναι ένας συναρπαστικός παίκτης.
Όταν έγινα αλλαγή, του είπα... Μπες στο γήπεδο και σκόραρε... όμως δεν πίστευα πως θα μπορούσε να σκοράρει τόσο γρήγορα.
Νομίζω πως υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να του πω για να τον βοηθήσω, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τα μάθεις μόνος σου και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σε ένα με δυο χρόνια.
Προφανώς, είναι λίγο πιο μεγάλος και πιο σοφός από ό,τι ήμουν εγώ όταν έκανα το ντεμπούτο μου, σε ηλικία 16 ή 17 ετών".
Ο Ρούνεϊ μίλησε και για το φιλικό προετοιμασίας της Τρίτης κόντρα στην Ιταλία: "Αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε ως ομάδα. Φυσικά και θέλω να παίξω κόντρα στην Ιταλία, για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να βγω στο παιχνίδι με τη Λιθουανία. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις για τη χώρα σου. Πάντα θέλω να παίζω".

Keywords
Τυχαία Θέματα