Ρότζερς: Πολύ πιθανό να πάρουμε δυο ή τρεις παίκτες ακόμα

10:51 5/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο International Champions Cup και επιστρέφει στην Αγγλία για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία εν όψει της πρεμιέρας κόντρα στη Σαουθάμπτον με τον Μπρένταν Ρότζερς να αποκαλύπτει πως είναι πιθανό η ομάδα να ενισχυθεί με 2-3 παίκτες ακόμα.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση με τους παίκτες που έχουμε τώρα όμως είναι πολύ πιθανό να πάρουμε δυο ή τρεις παίκτες ακόμα. Στην πρεμιέρα εναντίον

της Σαουθάμπτον θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό είναι σίγουρο".
Στον τελικό του international Champions Cup, η Λίβερπουλ ηττήθηκε 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και προηγήθηκε, με τον Ρότζερς να δηλώνει: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες αν κρίνουμε πως ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Έχουμε κάνει καλή δουλειά όλο αυτό τον καιρό. Αξίζαμε να πάρουμε το προβάδισμα και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Δεχτήκαμε ένα... φθηνό γκολ σε κρίσιμο σημείο και αυτό μας στοίχισε. Αλλά, συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε εδώ. Φεύγουμε με πολλά θετικά στοιχεία και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα