Η Ρεάλ ρώτησε για Κουρτουά

10:38 5/8/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Confidencial αποκάλυψε πως στο εστιατόριο του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον γνωστό ατζέντη, τον Ζόρζε Μέντες.
Ο Μέντες ρωτήθηκε αν είναι εφικτή η επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στη Μαδρίτη, για λογαριασμό αυτή τη φορά της Ρεάλ με τον Βέλγο τερματοφύλακα να έχει επιστρέψει στη Τσέλσι μετά από μια τριετία στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι προβληματισμένοι με τις εμφανίσεις του Ίκερ Κασίγιας στο International

Champions Cup και με δεδομένη την αποχώρηση του Ντιέγκο Λόπεθ, δεν θέλουν να μείνουν μόνο με τον Κέιλορ Νάβας.
Στη συνάντηση Πέρεθ-Μέντες, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, συζητήθηκε και το θέμα του Άνχελ Ντι Μαρία καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τη Παρί Σεν Ζερμέν για δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και στη συνέχεια αγορά έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ.
Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Superdeporte, οι δυο άντρες συζήτησαν και για την περίπτωση του Ρανταμέλ Φαλκάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει στρέψει τη προσοχή της στα φιλικά προετοιμασίας της Μονακό προκειμένου να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση του Κολομβιανού επιθετικού μετά το σοβαρό τραυματισμό του.
Πάντως, αν η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει τον Φαλκάο θα πρέπει πρώτα να βάλει χρήματα στα ταμεία της, από τη πώληση του Ντι Μαρία, για να είναι συνεπής με τους κανόνες του Financial Fair Play.

Keywords
Τυχαία Θέματα