Ρότζερς: Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα

10:34 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που το παιχνίδι στο "Άνφιλντ" έφτανε προς το τέλος η Λίβερπουλ δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από την Γιούνγκ Μπόις με τον Μπρένταν Ρότζερς να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία λεπτά

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε:

"Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Προηγηθήκαμε δυο φορές και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο μας και το τέλος ήταν πολύ απογοητευτικό. Όταν προηγείσαι 2-1 και απομένουν 3-4 λεπτά πριν το τέλος, πρέπει να έχεις καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού, να διαχειρίζεσαι το ματς καλύτερα. Αυτή ήταν η μόνη απογοήτευση μου. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά στο 87' κάναμε βήματα πίσω. Σε εκείνο το σημείο πρέπει να διαχειριστείς το παιχνίδι διαφορετικά. Κερδίζεις, δεν είναι ανάγκη να προωθηθείς και να μείνεις ακάλυπτος. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το βελτιώσουμε".

Πλέον η Λίβερπουλ την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει στο "Φρίουλι" την Ουντινέζε διαφορετικά θα μπλέξει σε σενάρια πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα