ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Με ψυχή για το διπλό...

Ταξίδεψε στην Ιταλία δίχως τους Σχορτσανίτη, Πάνκο και Σκορδίλη, ο Τσαρτσαρής προέρχεται από διάστρεμμα και ο Ούκιτς είναι αμφίβολος, ενώ στην αποστολή μπήκαν... εκτάκτως ο... φευγάτος Άρμστρονγκ και ο 15χρονος Χαραλαμπόπουλος... Ε, και; Ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει απόψε (22/11, 21:00, NS3) στην Καντού ότι το όνομά του είναι πολύ βαρύ στην Ευρώπη και παρά τα προβλήματα θα τα δώσει όλα για το διπλό.

Το τριφύλλι μετράει ένα ροζ

φύλλο παραπάνω από τους γηπεδούχους (3-3 ρεκόρ έναντι 2-4) και με νίκη σήμερα θα κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, το έργο των Κυπελλούχων Ελλάδας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι...

Οι πράσινοι ταξίδεψαν στην Ιταλία με... μισή ομάδα, αφού στην Αθήνα έμειναν οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης (κάκωση στο πέλμα), Άντι Πάνκο (εμπύρετη φαρυγγίτιδα), και Γάιος Σκορδίλης (γαστρεντερικά προβλήματα). Εκτός από αυτές τις απουσίες, όμως, ο Αργύρης Πεδουλάκης πονοκεφαλιάζει και για τους Κώστα Τσαρτσαρή και Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Από την άλλη μεριά, η Καντού θα παραταχθεί χωρίς τους Τζέρι Σμιθ και Μάρκο Σκέκιτς, αλλά θα έχει στο πλευρό της τους ένθερμους φιλάθλους της, που αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα προκειμένου να ωθήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα