Ρότζερς: Να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο

20:27 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Οι «κόκκινοι» ετοιμάζονται για το σπουδαίο ματς με τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ το βράδυ της Τρίτης (20/1) και ο τεχνικός της ομάδας φρόντισε να καταστήσει σε όλους κατανοητό πως η κατάκτηση ενός τίτλου είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα του, όπως και κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την περίοδο που βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο των «μπλε», τονίζοντας πως η ανάγκη της ομάδας τότε ήταν να «γιγαντωθεί» μέσω της κατάκτησης της κορυφής σε όλες τις διοργανώσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς:
«Το να κερδίσουμε ένα τρόπαιο θα μας βοηθήσει για το μέλλον μας και σε ότι προσπαθούμε να χτίσουμε. Θυμάμαι όταν βρισκόμουν στην Τσέλσι, πριν μια δεκαετία, ότι αυτό ήταν το σημαντικό τότε για την ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε τίτλους.
Μπορεί αυτό να έγινε με διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι κάτι που σίγουρα απέδειξε ότι αν αρχίσεις να κατακτάς τρόπαια, μπορείς να διατηρηθείς σε αυτό το επίπεδο. Οι παίκτες που ήταν τότε εκεί μπορούν να σας πουν πως ο πρώτος τίτλος ήταν ο πιο σημαντικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα