Ρότζερς: Ήθελα να μείνει ο Τζέραρντ

15:19 3/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι με τον Μπρένταν Ρότζερς να ξεκαθαρίζει πως ήθελε τη παραμονή του έμπειρου μέσου απαντώντας στα σενάρια που εμφάνιζαν τον Τζέραρντ να ωθείται από τη Λίβερπουλ στην έξοδο.
Σε δηλώσεις του, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Νομίζω πως αν κοιτάξουμε τη δήλωση του Στίβεν, το καθιστά σαφές. Σίγουρα ήξερε τα συναισθήματα μου και την επιθυμία μου να μείνει εδώ. Έχει υπάρξει ένας

θαυμάσιος αρχηγός για εμένα και την ομάδα του. Φυσικά και θα ήθελα να μείνει εδώ".
Για το πώς έφτασαν οι δυο πλευρές στο "διαζύγιο", ο Ρότζερς δήλωσε: "Ήμουν σε συζητήσεις αρκετό καιρό με τον Στίβεν και είχα μια ιδέα για τα αισθήματα που είχε να προχωρήσει. Είχε πάντα πολύ σεβασμό, από την άποψη ότι μόλις πήρε τη τελική του απόφαση, ήθελε να το ξέρω πρώτος και για να είμαστε δίκαιοι, είχαμε μια συνομιλία λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση, επομένως ήμασταν ενήμεροι καθόλη τη διάρκεια.
Ήταν και είναι εικονική φιγούρα σε αυτό τον σύλλογο και θα είναι για πάντα. Και στη πάροδο του χρόνου θα υπάρξει μια ευκαιρία για να επιστρέψει, είμαι σίγουρος. Αλλά αυτή τη στιγμή στη ζωή του, είναι η ευκαιρία να ζήσει κάτι διαφορετικό και όταν έρθει εκείνη η ώρα στο τέλος της σεζόν θα είναι προφανώς το τέλος της καριέρας του ως παίκτης της Λίβερπουλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα