Μπαρμπόσα: Η ΑΕΚ συγκρίνεται με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ

13:53 3/1/2015 - Πηγή: AEK365

Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά και όσα έχει ζήσει έως τώρα μίλησε ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Goal χωρίς σύνορα" o Πορτογάλος αρχικά είπε πως: «Ηρθα στην ΑΕΚ για το σχέδιο που μου παρουσίασε η ομάδα και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Με έπεισε από τη συζήτηση που κάναμε ότι υπάρχει ένα πλάνο. Γνώριζα για την ΑΕΚ,

την παρακολουθούσα από Πορτογάλους που είχαν αγωνιστεί παλαιότερα εδώ, κατάλαβα γρήγορα την οντότητα και το μέγεθός της ως ομάδα. Είδα πόσο την αγαπούν οι φίλαθλοι. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Υπάρχει νοοτροπία νικητή στον σύλλογο. Οι φίλαθλοι είναι μαζί μας. Μας αγαπάνε, μας στηρίζουν, γι' αυτό κι εμείς θα πολεμάμε σε κάθε παιχνίδι να τους κάνουμε χαρούμενους".

Όσο για το τι είναι αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο στο γήπεδο; "Αυτό που με ευχαριστεί είναι να βάζω γκολ και να δίνω ασίστ. Και μόνο που παίζω στην ΑΕΚ, όμως με κάνει χαρούμενο...!"
Επίσης ο Μπαρμπόσα είπε πως "Θα σύγκρινα την ΑΕΚ, με τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχει ιστορία, όσο λίγες ομάδες και ανήκει στις ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Καταλήγοντας είπε πως "αυτό που προσπαθούμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Να έχουμε κατοχή της μπάλας, να κάνουμε φάσεις", ενώ το τι εχει κρατήσει από την Ελλάδα: "Το πάθος και η στήριξη των φιλάθλων προς τις ομάδες τους και οι παραλίες..."

Keywords
Τυχαία Θέματα