Ρότζερς: Φοβήθηκα πως θα με απολύσουν

10:26 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Μέσα στο 2015, η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη στη Premier League και έχει βάσιμες ελπίδες για κατάκτηση της τρίτης θέσης, ωστόσο στο πρώτο μισό της σεζόν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχτηκε πως, μετά την ήττα από τη Κρίσταλ Πάλας, φοβήθηκε πως θα τον απολύσουν.
Σε δηλώσεις του ο Βορειοϊρλανδός προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, τόνισε: "Ήξερα ότι όσο και αν σου δείχνει το αφεντικό σου τη στήριξη του, αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα.

Το πέρασμα μου από τη Ρέντινγκ και η απόλυση μου έπειτα από 20 ματς, αν και είχαμε συμφωνήσει να πορευθούμε και να ακολουθήσουμε πλάνο τριετίας, μου έμαθαν πολλά. Κατάλαβα ότι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ούτε το τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη για να δει πώς περνάς και τι κάνεις, ούτε τίποτα.
Θα μπορούσα να έχω απολυθεί μετά την ήττα από τη Κρίσταλ Πάλας, τον περασμένο Νοέμβριο. Σκεφτόμουν πως η ομάδα δεν λειτουργούσε όπως θα ήθελα και δεν θα με έσωζε η στήριξη από τον ιδιοκτήτη. Αλήθεια, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να είχα απολυθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα