Ρότζερς: Μπορούσαμε να βάλουμε πέντε και έξι γκολ

13:14 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ κέρδισε 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και ο Μπρένταν Ρότζερς υποστήριξε πως το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για την ομάδα του.
Σε δηλώσεις του ο Βορειοϊρλανδός προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Η κυριαρχία μας στον αγωνιστικό χώρο ήταν ξεκάθαρη. Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και ξέραμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πέντε και έξι γκολ".
Για το γεγονός πως τα δυο από τα τρία γκολ

σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα, ο Ρότζερς δήλωσε: "Είμαστε επιθετική ομάδα. Το ίδιο γινόταν και όταν ήμουν στην Σουόνσι και, μάλιστα, παίρναμε αρκετά πέναλτι, όπως έγινε και σήμερα. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Κάνουμε επιθέσεις, βρισκόμαστε συχνά στην περιοχή του αντιπάλου και επιδιώκουμε να παίρνουμε φάουλ και πέναλτι".
Για την συνέχεια της Λίβερπουλ ο Ρότζερς είπε: "Δεν θα μας συνεπάρει αυτή η νίκη. Είναι εκπληκτικό αποτέλεσμα, μας βοηθάει στον τομέα της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας για την συνέχεια, αλλά συγκεντρωνόμαστε αμέσως στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα