Ρονάλντο: Το δέκατο την επόμενη σεζόν

10:57 22/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε μετά από τέσσερα χρόνια να πάρει τα σκήπτρα στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα κατακτώντας το πρωτάθλημα και τώρα ο επόμενος στόχος, σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι η κατάκτηση του δέκατου Κυπέλλου πρωταθλητριών-Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "MARCA", ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε για τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ: "Φτάσαμε πολύ κοντά την φετινή σεζόν. Το δέκατο θα έρθει την επόμενη περίοδο, αλλά χρειάζεται να παραμείνουμε ήρεμοι. Είμαστε κοντά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, είμαι σίγουρος για

αυτό".
Για την αλλαγή κορυφής στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Ελπίζω ότι αυτή η αλλαγή θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Τώρα είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία και το έχουμε αποδείξει. Έχουμε εννιά βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα και δεν είναι μικρή. Σε ατομικό επίπεδο θα μου έβαζα δέκα και στην ομάδα θα έβαζα εννιά επειδή μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας: "Θα συγκεντρωθούμε απόλυτα την επόμενη σεζόν για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ".
Τέλος για τα φαβορί του EURO 2012, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Η Ισπανία, η Ολλανδία και η Γερμανία έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά η Πορτογαλία θα είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα