Ρονάλντο: Καλύτερη η Ρεάλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

08:08 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 13 Φεβρουαρίου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι καλύτερη από την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο περιοδικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Κατά την γνώμη μου, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη αλλά

αυτό θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ δεμένη ομάδα και πάντα ήταν τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ομάδα που τα πηγαίνει συνεχώς καλά, κάθε χρόνο είναι στην κορυφή και για αυτό είναι μια ομάδα που την σεβόμαστε πολύ. Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο Μάντσεστερ".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια, 2003-2009, με τον ίδιο να δηλώνει: "Το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα νιώσω πολλά. Ήμουν εκεί για έξι χρόνια, έχω πολλούς φίλους εκεί, ανθρώπους που θα δω με μεγάλη ευχαρίστηση, θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα