Οι εγγυήσεις, η δυσπιστία και ο Θωμάς

07:26 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

"Έχει τα λεφτά" γράφει η εφημερίδα που στέκεται στις διαβεβαιώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου πως ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό για να μπει στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η Sportday αναφέρει πως η διοίκηση ετοιμάζει νέα συμβόλαια για τρεις παίκτες της Ένωσης. Πρόκειται για τους Βλάχο, Μπουγαΐδη και Μιχάλη Παυλή.

GOAL

NEWS

Συνάντηση με τον Βιντιάδη ζήτησαν τα μέλη του Δ.Σ. από τον Ανδρέα Δημητρέλο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα θέλουν έτσι να λάβουν αποδείξεις ότι ο εφοπλιστής έχει την "οικονομική δυναμική" να αναλάβει την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Ένωσης από τη μεριά τους ενημέρωσε πως ο Βιντιάδης βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αγγλία και θα επιστρέψει την Παρασκευή (8/2). Τότε θα επικοινωνήσει μαζί του και θα του μεταφέρει το αίτημα, είτε να δεχθεί αντιπροσωπεία του συμβουλίου για να δώσει εξηγήσεις, είτε να παρουσιαστεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.

LIVE SPORT

"Show us the money" έχει τίτλο η εφημερίδα που μιλάει για πρέσινγκ των νέων μελών του Δ.Σ. προς των Δημήτρη Βιντιάδη να δείξει ότι διαθέτει τα λεφτά. Όπως τονίζεται ζήτησαν εγγυητική τραπέζης για να σιγουρευτούν. Από εκεί και πέρα η Live Sport αναφέρει πως οι τελευταίες εξελίξεις έφεραν παγωμάρα και ξενέρωσαν τους παίκτες στα αποδυτήρια που κουράστηκαν από τα "θα" χωρίς αντίκρισμα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Θωμάς Μαύρος είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και τονίζει πως πλέον η μόνη λύση είναι οι μέτοχοι να βάλουν τα 10εκατ. ευρώ και να σωθεί η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στις εγγυήσεις που ζητήθηκαν από τον Δημήτρη Βιντιάδη αλλά και στη δυσπιστία που πλέον είναι έκδηλη αναφορικά με την ικανότητα του να πάρει την ΑΕΚ. Οι παίκτες εμφανίζονται απογοητευμένοι από την κατάσταση ενώ η διοίκηση ετοιμάζει νέα συμβόλαια για Μπουγιαΐδη, Βαλεντίνο Βλάχο και Παυλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα